12 mars, 2009

Larv

Den senaste tiden har Lovisa visat intresse för saker som låter och blinkar. Hennes mjuka leksaker är inte alls särskilt roliga längre. I måndags var Lovisa med Niclas hos ett par kompisar och tittade på slutspelshockey och då fick Lovisa låna Nellies leksaker, bland annat en som spelade melodier och blinkade. Lovisa hade skrattat så hon kiknade! Så igår begav sig Niclas ut på stan för att köpa något likvärdigt och hittade en färgglad larv med lampor som blinkar, olika melodislingor som spelar och snören man kan dra i så det låter en massa roliga ljud.
Något annat som hon tycker är roligt är när vi sätter henne framför datorn och visar Teletubbies eller Pingu från YouTube. Hon sprattlar med fötterna och vevar med armarna och hela ansiktet spricker upp i ett leende.




"Om man slår på den, kanske den låter högre........"



Till sist struntar hon i larven, morsans kamera är ju mycket roligare!

2 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Lilla Lovisa är ju helt underbart söt!! Hon verkar vara dessutom vara en otroligt sprallig & glad tjej tjej precis som vår lilla Tyra som också föddes i september. Jag fick blogglänken av en av Lovisas farmors systrar och nu blev jag ju givetvis sugen på att blogga åt Tyra också ;-) Jättefina bilder och texter! Vi kör lite med Facebook men det här är ju mycket roligare!

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad roligt att du också läser bloggen! Länka gärna till Tyras blogg, eller adda mig på Facebook. (Josefine Albinsson) Lovisa vill ju gärna se vad hennes tremänning har för sig. :-)

    SvaraRadera