23 mars, 2009

Simning med papsen

För ett par veckor sedan var jag sjuk på en måndag vilket betydde att Niclas fick gå med Lovisa på babysimmet. Detta ledde till att Niclas fick blodad tand så på söndagar går han och Lovisa på drop-in. Lika helig som denna stunden är för Niclas och Lovisa, lika helig är den för mig för då får man vara ensam hemma!

Man skulle kunna tro att det är fullsmockat i den lilla varmvattenbassängen eftersom det är det enda drop-in-passet på helgen. Men icke! I söndags var det bara Lovisa och kompisen Alicia där. Alicia går i samma klass som Lovisa på måndagar.

Lovisa tycker fortfarande det är jätteskoj i vattnet, hela hon blir som en solstråle så fort man går ner i bassängen! Hon är himla duktig på att dyka, numera gör vi ett sk. överlämningsdyk vilket innebär att instruktören skickar ner Lovisa under vattenytan och skjuter bort henne mot antingen mig eller Niclas.




3 kommentarer:

  1. Sjukt fina bilder! :)
    *kram*
    /A

    SvaraRadera
  2. Superfin liten sjöjungfru! :)

    SvaraRadera
  3. Vilken badbrud! ;-) Tyra älskar också sina simpass men hon har en hönsmamma som tycker dyken är läskiga. Det tar emot nåt grymt att skicka ner det käraste jag har under vattnet.... Men de dyk vi har gjort har Tyra fixat kanon!

    SvaraRadera