02 april, 2009

Vår, vår, vår!

I förmiddags skyndade vi iväg till gymmet för att gå på mamma/barnpasset. Det var bara jag och Lovisa som pallrat oss dit, så snacka om "personal training"! Lovisa skötte sig som vanligt exemplariskt under passet. Tidigare har hon ju suttit still på sin filt och lekt med sina leksaker, men nu har hon ju kommit på hur man drar sig fram på mage så i slutet av passet fick instruktören besök framme i salen.....Så man kan väl säga att det var ett träningspass för Lovisa också!

Efter träningen promenerade vi till veckans mammafika. Vi satt ute i det otroligt sköna vårvädret, det är riktigt varmt när solen gassar! Det är lika skönt varje år när våren infinner sig. Man tror ju att vintern ska vara för evigt när det är som kallast och mörkast. Men helt plötsligt värmer solen, snödropparna visar sig i rabatterna och affärerna börjar sälja penséer!
Jag hoppas att kommunen snart sopar gatorna så man slipper allt grus som är lite irriterande när man är ute och promenerar!

När vi kom hem från fikan passade vi på att njuta av solen på vår egen altan. Kanske kommer utemöblerna fram i helgen?!?

Lovisa har börjat "prutta" med munnen och tycker det är jätteskoj såklart!




Man måste ju undersöka vad som finns på köksgolvet.


2 kommentarer:

  1. Oj vad härligt väder ni verkar ha! Känns så långt borta här, har typ en meter snö på altanen! Så längtar efter att få ta fram vårjackan när vi kommer ner till er snart!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Du får väl ringa eller eposta till han Henrik Ripa där på kommunen och klaga om gatusopningen:)

    Antar att vi här i Ohio han ungefär samma väder som er. Senaste dagarna har det varit riktigt soligt och skönt.

    Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera