26 september, 2010

Stockholm

Ska försöka summera helgen så gott det går.
I fredags eftermiddag packade vi in oss i bilen och körde den ofantligt tråkiga vägen upp till Stockholm för att träffa familjen Vileåholm i Saltsjö-Bo. Vi umgicks en del tillsammans när vi bodde i London, vi slog ihjäl många timmar på puben....

I maj fick de tillökning då deras son Tore kom till världen. En snäll kille som sov större delen av vårt besök. Man får hoppas att det inte berodde på tristess..... Lovisa var väldigt snäll mot lille Tore och klappade fint och skulle ge honom leksaker.



Tore och Lovisa hänger


På lördag förmiddag tog vi bussen in mot Slussen och hoppade där på Djurgårdsfärjan för vidare färd mot Skansen. Vi tog en tur in på Skansenakvariet där det fanns många fascinerande djur.

Lemurerna satt i en klunga om 13 och såg allmänt uttråkade ut.



Babian. Lovisa stod storögt och tittade på och tyckte att de skulle ha salva eftersom de var så röda i rumpan......


Surikat

Jag har ingen ormfobi utan är rätt fascinerad av reptiler. Det är dock med skräckblandad förtjusning man tittar in i terrarierna. En gång på tropikhuset i Borås när jag lugnt stod och tittade på en orm högg den mot glaset, jag trodde verkligen hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig!!!!


Lovisa i sin tröja hon fick i födelsedagspresent. Så fort hon ser tröjan brukar hon säga: "Fått av Kjistoffe".


En liten glupsk ekorre som smart nog hängde vid ståndet med brända mandlar. Lyckades dock inte fånga på bild när Lovisa matar den direkt ur handen.


Niclas och Tompa med kidsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar