18 maj, 2009

Måndag

Idag på förmiddagen fick vi besök av en liten liten bebis på sju veckor. Helt obegripligt att Lovisa var så pytteliten för bara sex månader sedan.....

På eftermiddagen skulle vi följt med Eva och Viggo till Allum, men eftersom det sprack upp framåt 13-tiden bestämde vi att istället åka till Alingsås och strosa. Gillar den stan mer och mer faktiskt! Bra, central och gratis parkering kombinerat med mysiga butiker, en nybyggd galleria och en massa fik!


Var inne i en barnbutik och Lovisa fick prova den här mössan/hatten. Hade nog en liknande när jag själv var liten, som tillhörde en folkdräkt.


Eva och Viggo på caféet


Lovisa fick sitta i egen stol på fiket


"Jag fick nya shorts av min mamma idag och de satt som handen i handsken!"




Det är roligt att sitta i soffa och hålla låda!


Enda stället i lekrummet som Doris ligger säker utan att riskera att bli luggad eller ryckt i svansen.

Dagens tips: På postens hemsida (www.posten.se) kan man ladda upp ett eget foto som skickas som vykort (med vanlig post). Först laddar du upp bild, sen skriver du en hälsning, fyller sen i adress och till sist betalar du 17.50. Skickar du in det före kl 15.00 delas vykortet ut redan nästa dag!
Bra att skicka till "de äldre" som av förklarliga skäl inte kan följa bloggar eller ta emot e-post.
Uppenbarligen blir de riktigt bra, för gammelmormor i Norrland fick titta ett par extra gånger innan hon förstod att det var Lovisa på vykortet och inte ett reklamblad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar