09 augusti, 2009

Sista semesterveckorna

Då var semestern slut för detta året. Dock behöver inte en annan gå tillbaka till jobbet förrän i januari så ångesten finns inte, ska tvärtom bli skoj med lite vardag igen innehållande babysim, sångstunder, fikor och promenader.


En dag på semestern lämnade vi Lovisa hos mormor och morfar och körde därefter ett race i källaren. Så här såg det ut på gårdplanen större delen av dagen. Vi började kl 9 på morgonen och var inte klara förrän kl 18 på kvällen. Resultatet blev två släpvagnar till tippen, en till Röda Korset samt en väldigt välstädad och organiserad källare.
Lovisa sov borta för första gången och det gick hur bra som helst! Morfar nämnde något om att det var den bästa dagen på semestern. Hehe....


Fredagen den 31/7 var vi ett gäng på Liseberg och körde 5-kamp. Lovisa fick ta emot inte mindre än 10 mjukisdjur, det ena fulare än det andra. Tack Christian, Lennart och Magnus!
Hur 5-kampen gick behöver vi inte diskutera.......
På vägen hem gick vi förbi Ullevi och fick höra inte mindre än FEM kanonbra U2-låtar och ångrade oss en smula att vi inte köpt biljetter.


Semesterns bästa investering - en bubbelpool!!! Vi älskar den alla tre och har badat flitigt i den sen vi installerade den. Snacka om härliga mamma/bebisträffar i höst!!!


Måndagen den 3/8 styrde vi kosan mot torpet. Här hade det också investerats i en pool, dock modell större, men desto kallare! Den svalkade dock härligt när solen gassade som bäst. Stranden har så passande döpts till "Copaca Berra". (Farfar kallas Berra)
(Till er icke-göteborgare som läser bloggen får vi be om ursäkt för den torra Göteborgshumorn)


Lovisa i sin fina singoallatopp som hon fått av moster Bitte. Passade ju perfekt när det var så varmt i veckan! Här är tydligen Lovisa en kopia av sin mor enligt mormor.


En dag passade vi på att åka till Skövde, nämare bestämt Aspö Gård för att titta på djuren tillsammans med moster Josefin och kusinerna Gustav och Erik.


Småkusinerna, som inte är så små längre.


Gustav lekte med vatten och blev dyngsur! Medan Josefin åkte hem för att hämta ombyteskläder fick Gustav låna min tröja. Perfekt badrock ju!


Den här bilden får mig att tänka på att det faktiskt är skönt att man inte ammar längre........


Favoritsysslan: Gunga!


Ja, och på denna gungar man också bra! Tänk vilken rolig lekplats vi har på två minuters gångavstånd!


Lovisa är än så länge väldigt försiktig när det gäller att stå och gå. Hon pinnar på hur snabbt och stadigt som helst med gåvagnen men så fort hon inte har något stöd sätter hon sig snabbt ner på rumpan. Är inte så säker längre på att hon kommer gå före sin 1-årsdag. Men vad gör det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar