30 augusti, 2009

Tråkigt slut på en bra helg....

Vi har haft en hektisk helg! Det började med finbesök från stora staden, dvs Tomas och Linda som skulle ner till Gbg-trakten på bröllop. Trevlig kväll med grill och en massa roliga minnen från Londontiden.
På lördag eftermiddag var Niclas tvungen att jobba medan jag och Lovisa stack iväg till Alicia på 1-årskalas. Det var ett jättekul kalas med en massa barn i olika åldrar. Fast Lovisa gick mest och slog de andra barnen i ansiktet och snodde deras leksaker......Oj oj oj!
Efter kalaset var det bara hem och vända eftersom vi sen skulle vidare på kräftskiva hos Jenny, Jimmy och Lily. Trevlig kväll med skaldjur, mediokra sånginsatser och gott sällskap.
(Bildbevis kommer senare, eftersom vi glömde kameran på festen)

På söndag eftermiddag träffade vi både mormor, morfar, farmor och farfar för att gå ut och äta en bit innan delar av sällskapet drog vidare till matchen med stort M.
Vi hamnade på City Pub som ligger på Lorensbergsgatan, kan verkligen rekommendera det stället!
Lovisa gick sedan med farmor och farfar hem medan vi andra intog Gamla Ullevi för att titta på toppstriden i Allsvenskan. Vilket antiklimax...... IFE fick stryka med hela 0-4. Kasst! Får passa på att på ett sportsligt sätt gratulera svärfar och svågern till segern även om det tar emot.


I fredags tog jag och Eva och packade in kidsen i varsin bärsele och knallade runt Lilla Stamsjön, en sträcka på ca 6,5 km. Här ses Lovisa under "sovhuvan". Det gick över förväntan att ha henne på ryggen så pass länge. Men mycket hängde på min Ergo Baby Carrier, bärselen, som lastar av axlar och rygg genom ett midjebälte. Babybjörn; släng dig i väggen!


Morfar och farfar tar sig en öl innan matchen.


Lovisa lånar morfars halsduk och ser allmänt pillemarisk ut!


De tillresta Guliganerna fick knappt en syl i vädret på Gamla Ullevi. Större delen av Änglaklackens sånger och rop var helt ok, men varför vrålar man "En get, en gås, en h-ra från Borås"? Idioti!


Tar med denna bilden enbart för svärfars skull.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar