13 september, 2009

Egohelg

Helgen som precis passerat har gått i egoismens tecken, i alla fall för min egen del! Började lördagen med ett yogapass, väldigt skönt! När jag kom hem hade Niclas och lillskruttan åkt iväg till Sandared där mormor och morfar väntade på sin lilla solstråle, ja Lovisa då alltså..... Niclas stack vidare ut i bushen på "grabbhelg".
Jag passade på att städa lite med stereon på högsta volym, gjorde mig sen iordning och åkte in till stan för att träffa faster Boel. Vi var på Hard Rock Café och åt en bit mat och tittade på andra halvlek av IFE-GAIS. Synd att de tappade i slutet.

Kvällen spenderades i TV-huset för att titta på denna mannen:


...Mikael Persbrandt som medverkade i "Här är ditt liv"!

2 kommentarer:

  1. Åh, va coolt! :)

    SvaraRadera
  2. Äntligen!
    Nu planerar vi en andra säsong av ”Ullared”, som är en samproduktion mellan Strix television, Kanal 5 och Gekås Ullared. Vi letar efter Dig som ska besöka varuhuset under november och december i år.

    Vi är intresserade av att träffa veteraner och nybörjare, unga som gamla. Alla sällskap är välkomna att höra av sig: möhippor, hårdrocksband, barnfamiljer, skolklasser och pensionärsgrupper. Kanske ska tjejgänget åka på årets stora shoppingresa? Eller åker du solo? Om du eller någon du känner ska åka till Ullared för att shoppa så ska du höra av dig till oss!

    Skicka ett mail till oss om vem du/ni är och varför just du/ni vill vara med till: ullared@strix.se

    eller till:

    ”Ullared”
    Strix television
    Lumaparksvägen 11
    120 87 Stockholm

    Bifoga gärna en bild på dig själv samt ett nummer och adress där vi kan komma i kontakt med dig. Har du några frågor så är du välkomen att ringa på: 08-52259534

    Vi ses i vimlet!

    SvaraRadera