09 september, 2009

Ullared

Favoritleksaken just nu är ett födelsedagskort som har blinkande ljus som spelar "ja må du leva" när man blåser på ljusen. Tack gamlemormor i Norrland! När Lovisa inte leker med kortet står det på skänken i hallen och om hon får syn på kortet börjar hon babbla och vifta med armarn mot det. Så just nu lyssnar vi på Uppsala Studentkårs tolkning av "Ja må du leva" ett otal gånger varje dag. Som sagt, tack gamlemormor i Norrland! :-)




Så här kan det se ut när kjol och kalasbyxor korvar sig.




Idag var vi en sväng på Lindex för att kolla in om de fått in några vinteroveraller. Lovisa är ju i nån sorts mellanstorlek där 80 är liiiiite för stort. Därför vågar jag inte köpa en overall i stl 80 med risk för att den kommer vara för tajt när den väl ska användas i nov/dec. Ska nog har lite is i magen och vänta ett tag även om overaller går åt som smör i just dessa tider.

Lovisa provade en rosa overall och när hon skulle knata iväg började jag gapskratta så en tant blängde surt åt mitt håll. Hon tänkte säkert: "Vilken elak mamma som hånskrattar åt sitt barn!"
Det var dock inget hånskratt för hon var ju bara såååå söt i overall. Hon ramlade både bakåt och framåt och var inte så värst mobil.
(Håll till godo med skitkvalitén på bilderna, tagna med min uråldriga mobilkamera)



Igår vid lunchtid stack jag, Lovisa, Eva och Viggo till Ullared för lite shopping.
Barnen var verkligen jättesnälla! Vi upptäckte att Viggo hade feber, och konstaterade att det kanske var en typisk manlig reaktion på att passera entrédörrarna till Gekås. Han fick dock åka bärsele och somnade gott.
Vi hittade det mesta vi letade efter (och mer därtill) och var klara för hemfärd vid 18-tiden. FEM timmar shopping, det ni!


Snällaste barnen!

Skörden:

Strumpbyxor med halkskydd på fötterna, samt mockasiner.


Vinterjacka med dragkedja i sidan


Tretorn gummistövlar, tack mormor och morfar för bidraget!


Världens sötaste skinnboots!

2 kommentarer:

  1. Det vra proffsigt uppställt med både modellerna och sakerna som inhandlades.

    SvaraRadera
  2. Vi skrattade också så vi kiknade när vi provade overaller och regnställ på Nellie som hade inhandlats på Gekås. Än så länge är de lite för stora och hon såg ut som en minimichelingubbe.

    Snygga boots!!

    Kram Carina

    SvaraRadera