22 november, 2009

En lugn helg

Det har varit en lugn helg. Besök av mormor, morfar och moster Emma på lördag förmiddag. Lovisa var i högform och satt och skrattade högt åt sig själv när vi fikade. I samma veva som morfar startade motorn för att åka hem, stupade Lovisa i sängen för en eftermiddagslur.

På söndagen jobbade Niclas på förmiddagen. Tråkigt! Eftersom det pissregnade utanför fönstret tog vi det lugnt inomhus och bytte inte om från pyjamas förrän vid lunchtid.
På söndag eftermiddag var vi och hälsade på Nellie som flyttat in i ett nytt hus i Uddared. Nellie och Lovisa har följts åt sen de låg i magen och nu ska de gå på samma dagis, i alla fall i en termin tills Nellie får plats på ett dagis i området dit de flyttat.


I fredags var vi inne i stan och hälsade på Linda, Christian och hunden Hugo. Vi tog en promenad till Näckrosdammen där Lovisa fick leka på lekplatsen.


"Bäst att ta det säkra före det osäkra och åka på mage".


Till en början var den där Hugo lite läskig. Medan vi stack på möte på banken fick Lovisa vara hemma hos Linda och Christian och det gick jättebra! (Bra med lite övning eftersom de får en egen bebis i februari!) Efter ett tag var Lovisa och Hugo bundisar och hon matade honom med godis.


Vad som händer om man glömmer stänga dörren till lill-toan......






En julkrans som Lovisas mormor gjort. Tack!




Jag och Lovisa myser i soffan med apelsin medan vi kollar på Madicken.

Veckan som kommer:
Måndag: Simning (Kul eftersom vi var sjuka förra veckan)
Tisdag: Träffa Hanna och Fabian
Onsdag: Mammagänget kommer på besök
Torsdag: Besök på dagis på morgonen
Fredag: Eventuellt Ullared
Lördag: Städa
Söndag: Adventspynta (Äntligen!)

1 kommentar:

  1. Åh vad fint med ny bild på "stora" Lovisa överst på bloggen och jultema på kanterna ;-)

    Underbar bild på Lovisa & naken-Hugo! hihi....

    SvaraRadera