14 mars, 2010

Föreläsning


I höstas halkade jag av en slump in på en blogg som drivs av en tjej i Borås, Jennifer. Hon var då i uppstartsfasen av sitt nya företag, Mrs Ellinge, personlig stilcoach och föreläsare. Det var spännande att se hur hennes företagsidé så sakteliga växte fram.

I eftermiddags var jag inbokad på en av hennes föreläsningar i Borås och jag måste säga att det var en väldigt kul, intressant och inte minst inspirerande föreläsning. Det märktes mycket väl att Jennifer är van att prata inför folk (hon är lärare) för hon bjöd verkligen på sig själv.
Föreläsningen gick ut på att få tips och kunskap om hur man bäst klär sig utefter sin egen kroppsform och förutsättningar. Hur lyfter man fram det man är nöjd med och hur döljer man det man är mindre nöjd med? Jennifer hade en massa bra fotoexempel som visade bra och mindre bra val.
Hon samarbetar med en massa butiker i Borås och hade laddat upp med en uppsjö av snygga vårkläder så man blev verkligen sugen på att ut och vårshoppa! Jag blev särskilt förtjust i en rosa topp från Sisters (På bilden nedan hänger den näst längst ut till vänster, bredvid en likadan blå topp)

Gå gärna in och kika på Jennifers hemsida.

Tummen upp för Mrs Ellinge!



1 kommentar: