14 mars, 2010

Schlagerkväll

Ikväll kom familjen Rekordelius över på middag och frosseri i schlagermusik. Redan under middagen spelades Absolut Schlager på behaglig volym. Idag hade Niclas stått i grytorna vilket inte tillhör vanligheterna, det bjöds på kreolsk gryta, Niclas paradrätt. Det var dock lite för kryddstarkt för barnens små munnar så de inmundigade hederlig grillkorv och en massa majs, som visserligen till större del hamnade på golvet.


"Idag när mamma var i stan köpte hon en snygg mössa till mig!"


Lovisa och Viggo myser tillsammans


Det är tröttsamt med melodifestival.....


Till och med Doris sitter bänkad framför TV'n. Märklig katt, det där. När vi har gäster ska hon alltid vara mitt i smeten, två hyperaktiva 1-åringar till trots.


Lovisa har en egen fanclub. Eller nej, det hände en liten olycka tidigare på kvällen så hon lånar snällt ut en av sina T-shirtar.


"Bäst att vila lite...."


Som ni ser så är Lovisa lite kinkig med att låna ut vissa av sina saker...... Ni skulle se när Niclas plockade upp Viggo i famnen. Gallskrik. Inte ens pappa vill hon låna ut.


Nå, vad tycker ni nu om finalen? Den stående frågan; VANN RÄTT LÅT?!?! Vårt sällskap skulle nog vilja säga att Anna är en värdig vinnare.

Kvällens höjdpunkter:
  • Björn Gustafssons comeback i schlagersammanhang, som pianist i Salem Al Fakirs nummer. Störtskön!
  • Trevligt sällskap
  • Pausunderhållningen i form av schlagerbattle mellan Norge och Sverige.
Kvällens bottennapp:
  • Doris som mitt under den gastkramande omröstningen kräks upp ett fågelkadaver mitt på vardagsrumsparketten när vi kalasar på kvällens efterrätt; hallonpaj. Taskig tajming.
Kvällens fråga:
  • Hur fasen kunde Eric Saade med Manboy få näst flest publikröster? Jo, p.g.a alla småglin som sms-röstar för att han är "typ jätte-asa-söt". "Manboy", stör mig så enormt på det ordet.
  • Kan det verkligen vara så svårt att uttala Måns?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar