11 oktober, 2010

Fina minnen

Det är väldigt lätt att bli sittande framför datorn om man har öppnat iPhoto, programmet där alla foton finns..... Nu när det blir mörkare ute, det blåser snålt och vardagstristessen har tagit överhand är det bara att ta sig en titt på fotona för att minnas tillbaka till alla roliga saker man faktiskt fått vara med om!



I det här huset bodde vi större delen av Londontiden. Framkallar en massa minnen.....


När syrran tog studenten var den ende som saknades Johan, vår bror som då tjänstgjorde i Kosovo. Fast mitt under festligheterna dyker han upp i egen hög person. Väldigt oväntat och väldigt roligt! I synnerhet eftersom man inte träffat eller pratat med honom på över ett halvår!


En av de roligaste resorna jag gjort var resan till fotbolls-VM i Tyskland 2006. Vi packade in oss i mormor och morfars husbil och var borta i tio dagar och hann med en avstickare till Moseldalen mellan matcherna.


En efterlängtad och underbar dag fylld med många skratt!



När Lovisa var två månader fick hon följa med ut i trädgården och kratta löv. Det var en sån där härlig höstdag med strålande sol från en klarblå himmel.


På Luciadagen 2008 packade vi in vår lilla pepparkaksgumma och åkte runt till halva släkten och lussade.


Jag och Lovisa åkte X2000 till Stockholm. Lovisa skötte sig exemplariskt hela resan, min lilla solstråle!


Lovisa tyckte att "the splashpark" i St. Albans var det roligaste på hela Englandsresan. Hon kröp runt så hon fick stora blåsor på ovansidan av fötterna..... aj aj aj!


Bilden är tagen på en fancy restaurang i gamla stan i Porec. Det var sent på kvällen och barnen skulle sova i sina vagnar så vi fick göra i ordning välling på plats. Tyvärr var varmvattnet lite föööör varmt så välingflaskan fick byta plats med vinflaskan......

3 kommentarer:

  1. Just det ja. Var det ugnar han sålde i affären?

    SvaraRadera
  2. det var jättekul att få hälsa på er i London.Den resan glömmer jag aldrig.Ni var verkligen gästfria och tog tom ledigt från jobbet.Det var kanon tycker faster på Badv

    SvaraRadera
  3. Det var verkligen kul när Boel o jag var på besök!!

    SvaraRadera