12 augusti, 2009

Onsdagens bilder

Idag var vi uppe med tuppen, alltså kl 7. Det känns väldigt tidigt med tanke på att Lovisa legat och trynat till 9-tiden de sista två veckorna på semestern. Fast å andra sidan är det ganska skönt att till exempel ha hunnit med en storhandling innan kl är 8.30!

Idag på förmiddagen kom gamlemormor och gamlemorfar på besök. Det var fint väder så vi satt ute på altanen och fikade. De hade med sig inlagd gurka från egen skörd, samt de fina blommorna nedan!



Morfar Arne ville inte vara med på bild. Men när jag hotade med att publicera ett hemskt foto från det att de besökte oss i London 2004 ställde han motvilligt upp.


Gamlemormor puttar på till Lovisas stora glädje.


Igår eftermiddag kom Eva och Viggo över på en snabbfika. Med sig hade de dessa två haklappar som Eva sytt alldeles själv. Mycket bra tajming med tanke på att Lovisa i ren ilska sliter av sig plasthaklappen nu för tiden.....


Nyfiknaste tjejen! Ett par gånger laddade hon för lerkrukan med dill.....


Idag fick vi tre kuponger från KappAhl med 25% rabatt så därför inhandlades denna fleecejackan i härliga färger! Kuponger är bra! Gör det på nåt sätt mer försvarbart att shoppa....

Lovisa i en av sina stolar som hon fått av farfar. Hon sätter sig till rätta i den alldeles själv och när det blir för tråkigt att sitta ställer hon sig upp. Vojne vojne!

Lovisa är numera som en tvättsvamp när det gäller att suga åt sig nya saker. Här visar hon hur STARK hon är så Pippi LÅngstrump, släng dig i väggen!

När jag lagade mat busade Lovisa med pappa ute på altanen. Posade framför kameran gjorde hon också.




Nyfiken i en strut!

Nyfiken i en strut igen! Man måste ju kolla vartifrån katterna kommer.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar