13 augusti, 2009

Promenad i Härskogen

Idag åkte vi till Härskogen och tog en runda på 5 km-spåret tillsammans med Eva och Viggo. Jag var lite fundersam innan att det skulle vara för skumpigt att gå där med barnvagnar men det var helt perfekt så dit åker vi flera gånger!
När vi promenerat färdigt hittade vi ett bord nere vid sjön för att inmundiga det medhavda fikat i form av kaffe och melon. Dock hann vi bara ta en klunk av kaffet innan himlen öppnade sig totalt! Vi tog först skydd under en ek men insåg efter en stund att det säkert skulle hålla i sig ett tag så vi la picknickfiltarna över vagnarna och skyndade upp för en mördarbackarnas mördarbacke upp mot parkeringen. Lagom blöta packade vi in allt i bilarna och styrde kosan mot Lerum som inte fått en droppe regn!
Vi hade inte med oss den stora kameran så ni får hålla till godo med foton från mobilen.



Bus med mamma under rengskyddet


Utsikt över Härsjön, väldigt vackert till och med när det regnar.


Nästan som att bygga koja ju!


På kvällen var fröken så trött att hon somnade i sin stol vid kvällsmaten. Var ju bara tvungen att få fram kameran och ta några bilder. Stackars liten....fast ändå ganska kul!

1 kommentar:

  1. Åhhh vad underbart sött med en sovandes Lovisa vid matbordet!!
    Min ena hund var helt knäpp för ett par år sen då det var fullt med löptikar i området där vi bodde. Han varken sov eller åt på ett par dygn och sen en kväll när jag satt i badet och han satt på tröskeln och spanade så föll var han så trött att ögonen föll ihop och huvet sjönk ner mot bröstet gång på gång och han vaknade till med ett ryck mellan varje gång. Och rätt var det var så somnar han och bara välte i sidled. Såg galet roligt ut (även om jag blev livrädd och trodde hunden trillade av pinnen...)...



    /Kajsa & Tyra

    SvaraRadera