20 januari, 2010

Minnen 1

Vad gör man när man har ett sjukt barn hemma? Jo, man får lite tid över att kolla igenom alla fotomappar och vad hittar man där? Jo, en massa bilder som man glömde att man hade.

Bilderna nedan är tagna när vi var på semester i Thailand i samband med svärfars 50-årsdag för fem år sedan. En tre veckor lång semester som startade i Bangkok och avslutades i Krabi. Däremellan hann vi också med att smaka på Koh Lanta och Karon i Phuket.

Detta kortet är taget på Riley Beach i Krabi. Killen som svärfar spelade kort med gjorde upp sina egna regler och vann hela tiden. Om jag minns rätt fuskade han en del också, vilket visserligen inte är så svårt om det är en själv som sätter reglerna. Haha!


Denna lille killen kom till oss ungefär fyra gånger i timman och frågade om vi ville köpa "fesljummen" burkläsk och färsk ananas. Efter ungefär åttonde gången han frågat och vi sagt nej sa jag till honom att vi lovar att köpa innan han åker därifrån för dagen. Jag frågade honom när han skulle åka därifrån och då svarade han med ett pillimariskt leende: "In five minutes".


En annan rolig händelse från den resan var när vi var på restaurang i Bangkok och följande dialog utspelar sig mellan svärmor och servitrisen:
Servitris: What you like to drink?
Svärmor: A Singha beer, please.
Servitris: Small or large?
Svärmor: Large, please
Servitris: Solly, no have!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar