20 april, 2010

Badkepsar

I måndags var vi i det halländska shoppingmeckat Ullared och shoppade loss. Smarta som vi var åkte vi dit dagen innan barnbidrag och det var inte alls lika mycket folk som det brukar vara. Vi hittade diverse bra-att-ha-saker, bla en tripp-trapp-stol till Lovisa. Visserligen inte av märket Stokke, men vem bryr sig? Tror nog att Lovisa sitter precis lika bra i sin Gekåsstol.

Fyndade givetvis lite leksaker, kläder och andra onödiga prylar som man inte visste att man behövde innan man åkte dit. Köpte dock två par skor till mig själv, det var välbehövligt!
Hittade inte så mycket i klädesväg till Lovisa, tyckte mest de hade en massa anskrämliga Hello Kitty-plagg. Köpte dock en heltäckande Hello Kitty-baddräkt, men det var ju för att det inte fanns några andra att välja mellan. Ja, den heltäckande badräkten var till Lovisa......

På måndag eftermiddag kom Viggo och hälsade på och då passade han och Lovisa på att prova sina nya badkepsar som skall användas flitigt i sommar när det ska badas i Adriatiska havet.


Jag vet, inte de snyggaste huvudbonaderna, men de fyller säkert sitt syfte. Inga sönderbrända bebisnackar.


Hittade en bild från för ca ett år sedan när Lovisa och Viggo var i farten. Redan då visade Lovisa var skåpet ska stå. Stackars Viggo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar