01 juli, 2010

REA-fynd



Efter middagen ikväll fick vi ett ryck och åkte en sväng till Allum. Reorna som är i full gång bjöd på en del bra fynd. Niclas köpte pikétröjor, jag hittade en jeanstunika och stretchjeans från Esprit (jeansen var nedsatta 70%, det är riktig rea det!!) och Lovisa fick en munkjacka, shorts och en skaljacka från Polarn & Pyret. Skaljackan var det halva priset på, annars bär det mig emot att spendera så mycket på ETT plagg. Men av storleken att döma kan hon nog ha den tills hon är sju. Eller kanske inte, men två säsonger i alla fall!

Något som är svårt i dessa varma tider för Lovisas del är det där med pyjamas. För ett tag sedan köpte jag en pyjamas med korta ben och kort ärm. Dock är den med knäppning så Lovisa knäpper upp den stup i kvarten och tar av sig blöjan dessutom. Och långbent och långärmad pyjamas är på tok för varmt! Så idag hittade vi pyjamasen på bilden. Trekvartslängd på byxan och ett linne. Och så ett sockersött mönster som grädde på moset!

Dessutom köpte vi trosor till Lovisa. Hon har börjat slita av sig blöjan lite då och då så i helgen ska hon få gå utan blöja men med underbyxor. Får se hur detta går!

2 kommentarer:

  1. Har samma problem med pyjamas. Fick ge bort alla pyjamas med knappar och köpa tvådelade istället. Nu stannar både pyjamas och blöja på. Iaf när det är pyjamasdags. :-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Sötaste pyjamasen!!!

    SvaraRadera